Ακόμα κι ο Μητσοτάκης αδειάζει τον Αυγενάκη!- Ανακάλεσε απόφασή του για θεατές στους αγώνες ποδοσφαίρου

Ανατροπή στο και 1΄ για την απόφαση παρουσίας φιλάθλων στους αγώνες ποδοσφαίρου.

Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ακόμα κι ο Μητσοτάκης αδειάζει τον Αυγενάκη!- Ανακάλεσε απόφασή του για θεατές στους αγώνες ποδοσφαίρου”

  1. Δήμος Σθένης

    Και το σωστό μήνυμα το στέλνει ο κλόουν στη μέση της παρέας που σκύβει κιόλας (για να ..φιλήσει ή να …φτύσει το συνομιλητή του) χωρίς μάσκες και χωρίς τις αποστάσεις που έχουν φαγωθεί οι Πετσοφαγάδες να μας πείσουν πως μ’ αυτά θα σωθούμε! Μη μας βάζετε στον πειρασμό να ελπίζουμε ότι η παραβίαση των “πρωτοκόλλων” θα μας δώσει ελπίδα!
    Υ.Γ. 1. Ο γλόμπος δίπλα μήπως είναι το “μπογδανοπέπονο” ή άλλος τις φωστήρ της τρισηλίου;
    2. Ο άλλος εκείνος ο ΜΑΤατζχής εγκληματίας (ο χρυσαυγίτης με τα σύμβολα που “δέρνει” τους αντιφασίστες και ποζάρει περήφανα με όξω μπράτσο!!! ) μήπως θα πρέπει να περάσει καμιά βόλτα από τη Χίο μεριά για να του κολλήσουνε (με αγνό μαστίχι – ξέρουν αυτοί!) κανένα παρασηματάκι απ’ αυτά που ξέρουν καλά οι Χιώτες;
    Άντε γιατί το πολυανεχτήκαμε με τα κ@λόπαιδα του “τσιγκοχυμένου κοπρονούση” και των φασισταριών του!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί